Entorn i Activitats

Drac Actiu

Drac Actiu SL és una empresa especialitzada en l’oferta de diferents serveis d’activitats que combinen esport, lleure, salut i cultura.

A Drac Actiu portem des de l’any 1998 organitzant, dissenyant i duent a terme l’organització i la direcció de diversos programes. Activitats guiades esportives i de natura pensades a mida per a grups, famílies, joves i escolars.

A Drac Actiu també organitzem diferents esdeveniments al llarg de l'any, sent els nostres principals productes la Trekorientació (prova de senderisme i orientació) i la Demolition (prova de resistència en bicicleta)

Els programes de Drac Actiu SL estan dissenyat, organitzats i acompanyats per un equip d’experts al camp de l’esport, l’oci i la docència.

El nostre equip tècnic:

Coves de l'Espluga

La cova de Font Major, sistema càrstic binari amb riu subterrani, ès una de les set coves mès llargues del món formades en conglomerat i una de les poques que s'estén, en gran part, pel subs`l del casc urbà.

Museu de la Vida Rural

Museu etnogràfic a l'Espluga de Francolí. S'hi exposen eines agrícoles i d'oficis artesans, Dades del museu, novetats i visites concertades per a escoles.

Celler Cooperatiu Museu del Vi

El celler Cooperatiu de l'Espluga de Francolí ès l'edifici insignia dels cellers modernistes de Catalunya, Àngel Guimerà li dedica el sobrenem de "La catedral del Ví", nom fet servir, després, per molts altres cellers de Catalunya.

Monestir de Poblet

El Reial Monestir de Santa Maria de Poblet és un monestir de l'orde del Cister fundat l'any 1150. Està situat al peu de les muntanyes de Prades, a la comarca de la Conca de Barberà. 

 

CASA PAIRAL ESPASA · Carrer de la Font Major s/n · 43440 L'Espluga de Francolí

casapairalespasa@gmail.com · 630 46 89 23 · 699 69 09 16